Nejlepší řemínky na citlivou pokožku

Výběr řemínků není radno podcenit. Obzvláště pokud nosíte hodinky denně několik hodin v práci a sundáte je až když uleháte do postele, je důležité zvolit řemínek, který bude příjemný nejen vám, ale i vaší pokožce. Obzvláště citlivá kůže s nesprávným řemínkem může svědit, zarudnout a jinak znepříjemnit nošení tohoto doplňku. Pro ty z vás, kdo […]

Úno 28, 2023

Výběr řemínků není radno podcenit. Obzvláště pokud nosíte hodinky denně několik hodin v práci a sundáte je až když uleháte do postele, je důležité zvolit řemínek, který bude příjemný nejen vám, ale i vaší pokožce. Obzvláště citlivá kůže s nesprávným řemínkem může svědit, zarudnout a jinak znepříjemnit nošení tohoto doplňku.

Pro ty z vás, kdo mají citlivou pokožku, připravili jsme pro vás výběr řemínků, se kterými nešlápnete vedle.

Řemínky na citlivou pokožku:

1. Hirsch – Camelgrain

Řemínek Camelgrain má hypoalergenní podšívku a je vyroben z vysoce kvalitní telecí kůže, která je opatřena hypoalergickým nátěrem. Výrobní proces Pro Skin byl vyvinut a testován společně s Dermatologickým oddělením Vídeňské univerzity. Tento řemínek je vyroben jak na klasické, tak i na hodinky s otevřenými konci. V klasické verzi má varianty – černou, tmavě hnědou, medově hnědou a modrou barvu. Na otevřené konce se vyrábí v černé a medově hnědé barvě. Je oblíbený především díky svojí textuře, sedí dobře ke všem typům hodinek. Je oblíbený především ke starožitným hodinkám. Vyrábí se už od šířky 10 mm.

2. ZRC Bioconfort

Řada Bioconfort je vyráběna ručně a ekologicky ve Francii. Jako materiál je použita Italská kůže v souladu se všemi standarty, která nezpůsobuje alergické reakce. Má biologicky rozložitelnou podšívku bez chromu a niklu, která je oválně perforovaná a zlepšuje dýchání pokožky. 

Vyrábí se v různých designech lesklých i matných verzí. Například řemínek Victoria v populárním designu ještěrky nebo Buffalo z pravé buvolí kůže, který má širokou škálu barevného provedení.

3. Hirsch Premium Kaučuk

Kaučuk je poslední dobou čím dál více oblíbený materiál. Klasické gumové řemínky se jednoduše zlomí a změní barvu. Kaučukový řemínek má mnohem delší životnost a lepší vlastnosti. Materiál Hirsch Premium Kaučuk je nejlepším materiálem pro funkční řemínky, především díky své odolnosti. Tento řemínek je absolutně voděodolný, odolný proti roztržení a vnějším vlivům, jako je UV záření, chemikálie a extrémní teplo nebo chlad. Kaučuk není dráždivý a je proto vhodný i pro osoby s citlivou pokožkou. Tento řemínek má navíc veganské varianty, ať už čistý kaučuk, tak je varianty s listím, růžemi i kamenný design. Dělá se i v kombinaci s kůží pro luxusní vzhled – Ian s vrškem z aligátora.