Řemínek na Apple Watch – z chytrých hodinek luxusní doplněk

Apple Watch jsou víc než jen chytré hodinky. Je to módní doplněk, který máme každý den na zápěstí. U nás na trhu máme převážně základní silikonové řemínky. Nezaslouží si ale takový doplněk, který je naším stálým společníkem něco víc? Žabky se hodí na koupaliště, ale na každodenní nošení? Řemínkem z chytrých hodinek luxusní doplněk    Hledali […]

Čvn 23, 2022

Apple Watch jsou víc než jen chytré hodinky. Je to módní doplněk, který máme každý den na zápěstí. U nás na trhu máme převážně základní silikonové řemínky. Nezaslouží si ale takový doplněk, který je naším stálým společníkem něco víc? Žabky se hodí na koupaliště, ale na každodenní nošení?

Řemínkem z chytrých hodinek luxusní doplněk

   Hledali jsme řemínky pro Apple Watch, který by změnili chytré hodinky Apple Watch na elegantní doplněk. Když jsme narazili na francouzskou značku Longvadon, tak jsme měli jasno. Na výběr je ze dvou typů řemínků – elegantní vzor krokodýla a klasický hladký. Oba dva designy byli navrženy do nejdrobnějších detailů v Evropě s jediným cílem – aby okamžitě změnili Vaše chytré na opravdu luxusní doplněk

  Na výrobu se používají pouze kůže té nejvyšší kvality. Řemínky jsou zakončeny motýlkovou sponou, kterou v roce 1910 vynalezl Louis Cartier. Je stylová a elegantní a zároveň mimořádně bezpečná díky mechanismu dvojitého tlačítka, a tak není divu, že je charakteristickým znakem skutečně luxusního řemínku na hodinky. Navíc má každý řemínek od značky Longvadon i krabičku na míru, takže je ideální jako dárek. 

Pro náročné

  Pokud máte velmi specifickou představu o tom, jaký řemínek pro Vaše Apple Watch hodinky chcete, tak není problém!

Můžete se sladit s Vaším outfitem a na každou příležitost. Ať už v elegantní šedé nebo módní žluté. V kombinaci s adaptéry Hirsch pro Apple Watch můžete nyní všechny naše řemínky nosit i na hodinkách Apple Watch. Ať už Vaše Apple Watch nosíte do kanceláře, nebo na výlety, výběr řemínků je opravdu široký pro každou událost.

  V Království Řemínků si můžete vybrat ze 3 barev Hirsch Apple Watch adaptérů rose gold, černý a stříbrný, díky kterým si můžete vybrat jakýkoliv řemínek v šíři 20 mm nebo 22 mm, záleží jakou velikost Apple Watch máte.

Pokud máte Apple Watch ve velikosti 38 mm/ 40 mm / 41 mm: Pak si vyberte adaptér pro Apple Watch a řemínek v šíři 20 mm!
Pokud máte Apple Watch ve velikosti 42 mm / 44 mm / 45 mm: Pak si vyberte adaptér pro Apple Watch a řemínek v šíři 22 mm!

Díky těmto adaptérům budete mít moře možností, ze kterých budete moct vybírat. Adaptér na Apple Watche jednoduše nasunete. Je kompatibilní se všemi Apple Watch generacemi (Series 1-7)

  Pokud máte rádi sportovnější design, kaučukové řemínky jsou za nás číslo jedna. Mají lepší vlastnosti, než silikonové řemínky a jsou i příjemnější na dotek (vhodné i pro citlivou pokožku). Značka Hirsch pak nabízí i kombinace kaučuku a kůže, díky tomu mají řemínky sportovní jádro, ale vypadají stylově. 

Za náš je skvělá kombinace řemínku Osiris Nubuk, díky kterému Apple Watch dostávají klasický vzhled na každodenní nošení.

Na výběr je opravdu široká škála řemínků, máme pro Vás i dostatek voděodolných řemínků, takže pokud s Vašimi Apple Watch chodíte plavat, najdeme určitě i ten pravý řemínek pro Vás.