Proč jsou řemínky značky Hirsch tak populární?

Pokud jste milovníkem hodinek, značku Hirsch jistě velmi dobře znáte. Hirsch je světová jednička. Udávají trendy, přicházejí stále s novími technologiemi a s jejich řemínky můžou i obyčejné hodinky vypdat luxusně. Řemínek by se neměl brát na lehkou váhu, spousta z nás nosí hodinky každodenně. Většině našich doplňků věnujeme pozornost, ladíme je k outfitům a […]
Hirsch řemínky

Pro 16, 2021

Pokud jste milovníkem hodinek, značku Hirsch jistě velmi dobře znáte. Hirsch je světová jednička. Udávají trendy, přicházejí stále s novími technologiemi a s jejich řemínky můžou i obyčejné hodinky vypdat luxusně. Řemínek by se neměl brát na lehkou váhu, spousta z nás nosí hodinky každodenně. Většině našich doplňků věnujeme pozornost, ladíme je k outfitům a dobře se o ně staráme. Stejně tak by to mělo být i s řemínky. Značka Hirsch párvě proto používá místo termínu řemínek – náramek. Postupně Vám na web budeme doplňovat všechny Hirsch náramky a pokud zatím nenaleznete Vašeho oblíbence nebo budete chtít na řemínku provést úpravy / nechat si od této značky ušít řemínek podle Všaich představ, tak se nemusíte bát nás kontaktovat.

Střídání řemínků podle outfitu nebo nálady?

Všechny náramky co vyrábí jsou dostupně s Quick release systémem, což zanemná, že si je zváldnete sami doma měnit. Ať už podle outfitu, nálady nebo příležitosti. Zároveň je možné objednat adaptéry na chytré hodinky a můžete hodit i své apple watche do gala. Hirsch má řady náramků – luxusní, sportovní, základní (klasické), módní a nově i inovativní. Můžete si tedy ke svým hodinkám udělat kolekci náramků, které si pak sami vyměníte dle příležitosti. základní (klasické) náramky můžete nosit každodenně, k Vašim voděodolným hodinkám si pak v létě k vodě můžete vzít voděodolný náramek, který zvládne hloubku až do 100 metrů a bude Vám dělat společníka při objevování krás potápění. Pokud půjdete večer do divadla, můžete si vzít luxusní náramek a sladit ho například s kravatou. Na detailech velmi často záleží nejvíc, tak bychom je neměli podceňovat.

Poměr ceny a kvality? Vyplatí se do řemínku investovat?

Na našem webu naleznete jak cenově dostupnější – hlavně základní (klasické) a módní modely, které se pak pohybují v rámci stokorun, tak i sportovní, luxusní a inovativní, které se pak díky lepším vlastnostem a kvalitěnjším,luxusnějším kůži a metodám zpracování mohou pohybovat v částkách několika tisíc. Všechny náramky jsou testované v sauně, takže zvládají vysoké teploty, vlhko i pot. Jsou tudíž vodě rezistentní a můžete v nich například mít nádobí. Náramky by se měli alespoň jednou za čas opláchnout vlažnou vodou a nechat uschnout na vzduchu, jedna z kvalit, kterou mají pouze náramky této značky je i rychlejší doba schnutí. V porovnání s jinými náramky musíme říci, že jsou kvalitativně opravdu na velmi vysoké úrovni. Do těchto náramků se vyplatí zainvestovat. Nejen že designem a kvalitou jsou daleko před konkurencí, náramek Vám navíc déle vydrží. Některé náramky naívc mají vlastnosti jako – odolné proti poškárbání, voděodolnost do 100 metrů a speciální úpravu pro citlivou pokožku.

Zavedená značka, které jméno něco znamená

Tradice této firmy začala již v roce 1765 v Rakouském Klagenfurtu, kde sídlí dodnes. V dnešní době řídí firmu Robert Hirsch – vnuk zakladatele společnosti společně se sývmi syny. Jejich cílem je zajistit co nejdelší výdrž, pohodlí a dokonalý vzhled náramku v jakékoliv situaci. Na každý kus je použita pouze ta nejkvalitnější kůže, která zajišťuje náramku vysokou odolnost a vynikající komfort během nošení. Výroba náramků Hirsch je vysoce sofistikovaná a spousta práce se stále dělá ručně. Náramky se skládají ze tří částí: Horní kůže- ta která doádvá náramku charakter, polstrování – uvniřt náramku a podšívka, která je přímo v kontaktu s pokožkou. Aby tyto tři části mezi sebou plynule přecházely, používá se takzvaná Rembordé technika, která byla vynalezena zakladatelem společnosti a následně patentována v roce 1955. 

Inovace odpovědnost a udržitelnost

Společnost Hirsch se pořád vyvíjí a překonává hranice možností. Nejdůležitější jsou tři body: komfort, estetika a technická funkčnost. Hirsch se drží trendů, používá inovativní a udržitelné materiály a především díky tomu jsou daleko před svojí konkurencí. Nás očarovala naprosto unikátní veganská řada řemínků z listí, břidlice a nově rozšiřují řadu o náramek z okvětních lístků růží. Všechny Hirsch náramky ušité z exotických kůží (aligátor, krokoýdl, ještěrka..) jsou označeny ochranou známkou CITES. Exotické kůže jsou pouze z domácích chovů a nevstahují se na druhy ohrežené na přežití. Společnost Hirsch se pořád vyvíjí a překonává hranice možností. Nejdůležitější jsou tři body: komfort, estetika a technická funkčnost. Hirsch se drží trendů, používá inovativní a udržitelné materiály a především díky tomu jsou daleko před svojí konkurencí.

Věříme že se do těchto jediněčných náramků zamilujete i vy.