Řemínky Di-Modell na Království Řemínků!

Di-Modell řemínky

Říj 7, 2021

Jsme velmi rádi, že Vám můžeme představit řemínky nejvyšší kvality. Di-Modell – jedna z předních světových manufaktur na kožené řemínky má za cíl nejvyšší kvalitu německé výroby a nejlepší servis. Momentálně si můžete vybrat řemínek u nás na prodejně a již brzy je naleznete i na našem e-shopu.

Jaká je značka Di-Modell?

Řemeslné dovednosti, láska pro detail a touha vytvářet nejlepší kvalitu. Kožené řemínky od značky Di-Modell jsou malá mistrovská díla s výjimečnou kvalitou a nadčasovou elegancí, která vašim hodinkám dodá nový lesk, který si zamiluje jak vášnivý sběratel, tak běžný nositel hodinek. Firma Di-Modell působí nádherném údolí Taubertal v Bádensku-Württembersku již přes 30 let. Láskyplná práce, dlouholetá zkušenost a pečlivost německých řemeslníků tvoří nepřekonatelnou kombinaci, díky které se rodí dokonalý produkt. Řemínky jsou vyráběny ručně v Německu.

Di-Modell řemínky

Jedna z předních světových manufaktur na kožené řemínky má za cíl nejvyšší kvalitu a nabídnout nejlepší servis. 
Veliká vášeň, dotahování detailů do maxima a nové nápady jsou základ k inspirování zákazníka. Technické inovace a funkční detaily jako například páska pro upevnění poutka, posouvá značku Di-Modell před konkurenci.

Nabízíme širokou škálu velmi dobře vybraných řemínků na které je použita jen ta nejkvalitnější kůže z celého světa. Kůže je přírodní produkt který se může lišit v barvě i struktuře. Každý řemínek je díky tomu jedinečný originál. Použité materiály jsou pod neustálou kontrolou kvality a všechny řemínky mají záruku na výrobní vady. Každý řemínek je vodě-rezistentní a některé modely jsou dokonce voděodolné do 100 metrů. Všechny řemínky jsou anti-alergenní. 

Ochranná známka CITES

Všechny řemínky Di-Modell ušité z exotické kůže (aligátor, krokodýl, ještěrka..) jsou označeny ochrannou známkou CITES.

CITES neboli Úmluva o mezinárodním obchodu ohroženými druhy volně žijících živočichů a planě rostoucích rostlin. Ve zkratce se jedná o způsob regulace mezinárodního obchodu s ohroženými druhy. Regulace obchodu je prováděna systémem vývozních a dovozních povolení (tzv. permity CITES), která vystavují příslušné výkonné orgány členských zemí. Tato povolení jsou nutná při přechodu exemplářů CITES přes hranice států. V případě, že obchod ohrožuje daný druh na přežití, povolení nejsou žadateli vydána.